Народні прикмети визначення майбутньої статі дитини

Визначення майбутньої статі дитини - тема, завжди цікавива для  майбутніх батьків. Адже потрібно підготуватися до появи нової людини і простіше це зробити, знаючи, хто народиться: хлопчик чи дівчинка. Хоча б для того, щоб придумати  людині ім'я. 

Звичайно, зараз існує сучасне медичне обладнання, що дозволяє майже зі стовідсотковою вірогідністю визначити стать майбутньої дитини, але бувають випадки, коли поза плоду в утробі така, що навіть УЗД не дозволяє визначити стать дитини. Крім того, багато батьків відмовляються від УЗД, а багато хто просто не мають такої можливості.

Тут і приходять на допомогу народні прикмети, що дозволяють дізнатися стать майбутньої дитини ще до народження. Природно, що такі прикмети часто не мають жодного наукового обгрунтування, але по нез'ясовних причин - збуваються.
 
Народні прикмети на народження дитини
 
Якщо животик гострий і випирає - то це животик з хлопчиком, круглий і широкий - всередині дівчинка.

Волосся на ногах під час вагітності росте більше - буде хлопчик. Якщо волосся не додається - дівчинка.

Якщо батько і мати, на момент зачаття вже перебувають у шлюбі або повінчані, то народиться дівчинка, а якщо ні - то хлопчик. Хлопчик як би замінить батька і стане чоловіком в будинку.

Якщо в парі сильніше любить жінка - народиться дівчинка. Навпаки - хлопчик.

Якщо до зачаття подружжя часто живуть статевим життям, то народиться дівчинка, а якщо з перервою в кілька днів - то хлопчик.

Якщо чоловік носить тісну білизну - то народиться хлопчик, якщо вільну - дівчинка.

Якщо зачаття відбулося в день овуляції, народиться хлопчик. Якщо за пару днів до - дівчинка.

Майбутня мама спить головою ближче до півночі - народиться хлопчик, на південь - дівчинка.

Ноги матері стали більш холодні нiж вони були перед вагітністю - буде хлопчик.

Майбутня мама гарнішає під час вагітності - чекайте хлопчика. Зовнішність стала псуватися - чекайте дівчинку. Іноді ця прикмета згадує тільки обличчя жінки або груди. Кажуть, що дівчатка "крадуть" красу матері. Не турбуйтеся! Вагітність - це тимчасово. :)

Голка на нитці описує кола над животом - народиться хлопчик. Якщо хитається з боку в бік - дівча.

Якщо тягне на солодке, фрукти - це означає, що у вас - дівчинка. Якщо на солоне або кисле, а так само на м'ясо і сир - хлопчик.

Злегка розпливлався ніс - прикмета що буде хлопчик.
 
Такі найбільш поширені прикмети визначення статі дитини. Пам'ятайте: саме по собі народження дитини - вже велика радість і, може бути, саме значуща подія у вашому житті. А вже якої дитина статі - це вторинне. Головне, щоб була здоровенька. Остання прикмета (особливо для чоловіків):
Батьки часто хочуть хлопчика, але люблять потім більше дівчинку. Вона ж нагадує батькові свою матір і його дружину в молодості. Природно, прикмета поширюється і на матерів, що чекають дівчаток.